Розробка бізнес-плану кафе-кондитерської здорового харчування - Кононюк, Катерина Ігорівна; Kononiuk, K. I. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні аспекти розробки бізнес плану, підходи та концепції бізнес-планування. Визначено основні етапи розробки бізнес-плану, спираючись на різні методології. В другому розділі проаналізована діяльність закладів ресторанного господарства, які спеціалізуються на здоровому харчуванні, обґрунтовано бізнес-модель кафе кондитерської зі спеціалізацією на здоровому харчуванні «BEZTSUKRU», проаналізовано внутрішнє та зовнішнє середовище підприємства. Розроблено маркетинговий, виробничий та організаційний план. В третьому розділі обґрунтовані джерела фінансування проєкту, проаналізовано розрахунки та здійснено оцінку ефективності відкриття кафе-кондитерської здорового харчування.

The bachelor's qualification work examines the theoretical aspects of business plan development, approaches, and concepts of business planning. The main stages of business plan development using various methodologies are determined. The second section analyzes the activities of restaurant establishments specializing in healthy food, substantiates the business model of the healthy food cafe confectionery "BEZTSUKRU," and analyzes the internal and external environment of the enterprise. The marketing, production, and organizational plans have been developed. The third section substantiates the project's sources of financing, analyzes the calculations, and assesses the efficiency of opening a healthy food cafe-confectionery.
Development of a business plan for a healthy-food cafe-confectionery
Керівник : Миколенко Олена Петрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи
Keywords: SOCIAL SCIENCES; бізнес-план; здорове харчування; кафе; кондитерська; фінансування; маркетинг; організаційний план; виробничий план; концепція; business plan; healthy food; cafe; confectionery; financing; marketing; organizational plan; production plan; concept