Роль інформаційних технологій в організації процесу навчання студентів ВНЗ з англійської мови - Котова, А.В. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2011)
У статті висвітлена роль мережі Інтернет в організації навчального процесу студентів ВНЗ з англійської мови. Розкрито переваги інформаційних технологій в освітньому процесі. Показано деякі особливості електроних посібників та курсів з англійської мови. Проаналізовано роль інформаційних технологій в організації самостійної роботи студентів. В статье раскрыта роль сети Интернет в организации учебного процесса студентов ВУЗов по английскому языку. Представлены преимущества информационных технологий в процессе обучения. Раскрыты некоторые особенности электронных пособий и курсов по английскому языку. Проанализирована роль информационных технологий в организации самостоятельной работы студентов. The role of the Internet in the organization of students’ training in higher educational establishments is given. Some advantages of information technologies in educational process are elucidated. Some peculiarities of ecourses and e-manuals are presented. The role of information technologies in students’ independent work organization is analyzed.
Keywords: information technologies; educational process; інформаційні технології; навчальний процес