Побудова ефективної адаптації стратегії підприємства - Єфремов, Максим Артемович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дослідження є наукове обґрунтування теоретичних положень, а також розроблення рекомендацій щодо формування стратегії адаптаційного розвитку підприємств роздрібної торгівлі. Об’єктом дослідження виступає процес формування стратегії адаптаційного розвитку підприємств роздрібної торгівлі. Предмет дослідження - теоретичні, наукові та практичні аспекти формування стратегії адаптаційного розвитку підприємств роздрібної торгівлі.
Керівник наукової роботи: Дорошенко Ганна Олександрівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; стратегія підприємства; enterprise strategy; менеджмент організацій; management of organizations; підприємства роздрібної торгівлі; retail businesses; теорія адаптації; adaptation theory