Технологічна (виробнича) практика: програма та методичні рекомендації для студентів спеціальності 242 «Туризм» - Гапоненко, Ганна Ігорівна; Баранова, Валерія Вадимівна (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2019)
Видання містить програму технологічної практики: мету, завдання та зміст, розкриває різноманітні аспекти проведення практики, містить методичні рекомендації для студентів денної та заочної форми навчання з питань її проходження та оформлення звітних документів. Методичні рекомендації розроблені для студентів спеціальності «Туризм».
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; технологічна практика; діяльність туристичного підприємства; технологічний процес реалізації туристичних послуг; технологічний процес споживання туристичних послуг; програма технологічної практики; технологічна практика