Метод цифрової фільтрації електроенцефалограми - Дружинін, Ярослав Олександрович (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2022)
У дипломному проекті розглядається можливість створення блоку цифрового фільтра для виділення різних ритмів, розробляється функціональна та принципова схема, алгоритм, програма його роботи.
Науковий керівник: Ольга Миколаївна Величко, кандидат технічних наук, доцент кафедри фізичної і біомедичної електроніки та комплексних інформаційних технологій
Keywords: NATURAL SCIENCES; MEDICINE; TECHNOLOGY; електроенцефалографи; електроенцефалографічні ритми; біопотенціал головного мозку; цифровий фільтр; однокристальний процесор