Розробка програми соціально-економічного розвитку територіальної громади в умовах децентралізації - Грищук, Богдан Павлович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Метою даного дослідження є визначення актуальності та необхідності розробки і реалізації програми соціально-економічного розвитку територіальної громади в умовах децентралізації. Об'єктом дослідження є програма соціально-економічного розвитку територіальної громади. Предметом дослідження є зміст та структура програми соціально-економічного розвитку, а також інструменти та механізми її реалізації в умовах децентралізації.
Керівник наукової роботи: Жадан Олександр Васильович, доктор наук з державного управління, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; соціально-економічний розвиток територіальної громади в умовах децентралізації; Криворізька територіальна міська громада; децентралізація