Improvement of Crisis Management in Potential Company Bankruptcy Conditions - Ren, Taoyan (Kharkiv : V. N. Karazin Kharkiv National University, 2024)
The master’s thesis examines the theoretical and practical aspects of crisis management as a basis for preventing enterprise bankruptcy. The study explores the economic essence of bankruptcy, its types and causes, and analyzes modern methods for assessing insolvency risk. A financial and economic analysis of KMP-Electro LLC is conducted, and the probability of bankruptcy is evaluated using coefficient and discriminant analysis. The research proposes measures to improve crisis management and reduce the likelihood of enterprise bankruptcy.

У магістерській роботі досліджено теоретичні та практичні аспекти антикризового управління підприємством як основи запобігання банкрутству. Розглянуто економічну сутність банкрутства, його види та фактори виникнення, а також проаналізовано сучасні методи оцінки ймовірності неплатоспроможності. Проведено фінансово-економічний аналіз діяльності KMP-Electro LLC та оцінено ризик банкрутства із застосуванням коефіцієнтного та дискримінантного аналізу. Запропоновано заходи щодо вдосконалення антикризового управління та зниження ймовірності банкрутства підприємства.
Удосконалення антикризового управління в умовах ймовірності банкрутства підприємства
Керівник роботи: Інна Іванівна Нескородєва, кандидат економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут "Каразінська школа бізнесу"
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; bankruptcy of the enterprise; банкрутство підприємства; crisis management; антикризовий менеджмент; market economy; ринкова економіка; business environment; бізнес середовище