Публічне управління ХХІ століття: в умовах гібридних загроз : XХIІ Міжнародний науковий конгрес, м. Харків, 27 квітня 2022 р. : збірник наукових матеріалів [Електронний ресурс] - Бєлова, Людмила Олександрівна; Карамишев, Д.В.; Золотарьов, В.Ф.; Велмчко, Л.Ю.; Дзюндзюк, В.Б.; Єлагін, В.П.; Куц, Ю.О.; Латинін, М.А.; Латинін, М.А.; Мартиненко, В.М.; Орлов, О.В.; Редін, П.О.; et al. (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2022)
У збірнику наукових матеріалів, представлених до XХІІ Міжнародного наукового конгресу “Публічне управління ХХІ ст.: в умовах гібридних загроз”, висвітлено підходи й основні напрями досліджень гібридних загроз, проаналізовано проблеми правового забезпечення протидії таким загрозам, розкрито інституціональні засади соціогуманітарного розвитку й економічну політику України в умовах децентралізації влади та під час воєнного стану. Визначено роль інформаційної безпеки та кібербезпеки в умовах гібридних загроз, розглянуто стратегію розвитку та захисту національних інтересів держави в умовах глобальних викликів, а також перспективи розвитку системи публічного управління в Україні.
Public administration of the ххіst century: in conditions of hybrid threats collected of scientific : XХIІth International scientific congress, Kharkiv, 27 april 2022 : materials [Electronic vision]
Електронне наукове видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимах
Keywords: SOCIAL SCIENCES; публічне управління ХХІ ст.; гібридні загрози; правового забезпечення протидії гібридним загрозам; інституціональні засади соціогуманітарного розвитку; економічна політика України; децентралізація влади; воєннний стан; інформаційна безпека; кібербезпека; захист національних інтересів держави; глобальні виклики; системи публічного управління в Україні