Формування навичок самостійної роботи у здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти під час виконання домашніх завдань «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» - Хохлова, Олена Георгіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження ‒ теоретично обґрунтувати та частково експериментально перевірити методику формування навичок самостійної роботи у здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти підчас виконання домашніх завдань з дисципліни «Технологія приготування їжі з основами товарознавства».

The purpose of the research is to theoretically substantiate and partially experimentally verify the methodology for developing independent learning skills in students of vocational (vocational-technical) education institutions while completing homework assignments in the discipline «Food Preparation Technology with Fundamentals of Commodity Science».
Керівник роботи : Бачієва Лариса Олександрівна, к.пед.н., доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; самостійна робота здобувачів освіти; методика навчання; освітня мотивація; інформаційно-комунікаційні технології; алгоритми виконання завдань; independent learning of students; teaching methodology; educational motivation; information and communication technologies; task execution algorithms