Рецепция лирики «Вечерних огней» А. Фета в поэзии 80-х гг. XIX в. - Лагунов, А.И. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2008)
У статті проаналізовано особливості рецепції лірики «Вечірніх вогнів» О Фета в поезії 80-х років XIX ст. на прикладі творчості С. Надсона та ранньої поезії Д. Мережковського.
The article analyzes the characteristics A. Fet's «Evening fires» lyrics reseption of 80-s of XX century with works of S. Nadson and early D. Merezhkovsky as example.
Keywords: Фет; Надсон; Мережковский; лирика