Міжнародні економічні відносини: методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни для студентів 3-го курсу спеціальностей "Міжнародні економічні відносини" та "Міжнародний бізнес" - Довгаль, Олена Андріївна; Григорова-Беренда, Лариса Іванівна; Казакова, Надія Артурівна; Макарчук, Катерина Олексіївна (My University, 2019)
У виданні наведено методичні рекомендації щодо підготовки, оформлення і захисту курсової роботи з дисципліни «Міжнародні економічні відносини». Особливу увагу приділено рекомендаціям щодо вибору теми дослідження та організації виконання й підготовки до захисту курсової роботи. Для студентів, керівників курсових робіт, рецензентів та членів комісії із захисту курсових робіт
Keywords: Міжнародні економічні відносини