Медіа-контент членів британської королівської родини в соціальній мережі Instagram - Кузіна, Олена Леонідівна; Kuzina, Olena L. (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023)
Актуальність теми роботи зумовлена важливістю дослідження акаунтів у соцмережах осіб, які уособлюють певні держави, зокрема і акаунтів представників королівських родин, які впливають не лише на іміджі держав, але й на міжнародні суспільно-політичні, дипломатичні, культурні, благодійні тощо процеси. Мета роботи полягає у з’ясуванні особливостей діяльності й контенту офіційних акаунтів представників британської королівської родини в мережі Інстаграм та в порівнянні акаунтів спадкоємців престолу першого порядку та інших членів родини. В даному дослідженні ми порівнюємо такі офіційні акаунти, як The Royal Family, Clarence House та The Prince and Princess of Wales.

The relevance of the topic of the work is determined by the importance of researching the accounts in social networks of persons who represent certain states, in particular, the accounts representatives of royal families, who influence not only the image of states, but also international socio-political, diplomatic, cultural, charitable, etc. processes. The purpose of the work is to find out the specifics of the activity and content of the official accounts of representatives of the British royal family on the Instagram network and to compare the accounts of the heirs to the throne of the first order and other family members. In this study, we compare official accounts such as The Royal Family, Clarence House and The Prince and Princess of Wales.
Media content of members of the British royal family on the Instagram social network
Keywords: діяльність офіційного акаунту The Royal Family; діяльність офіційного акаунту Clarence House; діяльність офіційного акаунту The Prince and Princess of Wales; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences:: Media and communication studies