Організаційно-проєктні рішення закладу ресторанного господарства «Ентомофагія» з азійською кухнею - Бабчик, Марія Олегівна; Babchyk, M. O. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Роботу присвячено проектуванню ресторану "Ентомофагія" з азійською кухнею на 70 посадкових місць. Висвітлено теоретико – методичні основи створення та функціонування закладів ресторанного господарства, особливо з азійською кухнею. Проаналізовано сучасний стан розвитку ресторанної індустрії у світі та Україні та розроблено концепцію та розвиток ресторану азійської кухні з елементами ентомофагії.

The work is devoted to the design of the restaurant "Entomophagia" with Asian cuisine for 70 seats. The theoretical and methodological foundations of the creation and operation of restaurant establishments, especially with Asian cuisine, are covered. The current state of development of the restaurant industry in the world and Ukraine was analyzed, and the concept and development of an Asian cuisine restaurant with elements of entomophagy was developed.
Organizational and project solutions of the restaurant establishment «Entomophagia» with Asian cuisine
Керівник: Червоний Віталій Миколайович, кандидат технічних наук, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій
Keywords: SOCIAL SCIENCES; ресторанна галузь; Україна; азійська кухня в Україні; заклад ресторанного господарства «Ентомофагія» з азійською кухнею; концепції закладу; моделювання організаційних процесів; технічне оснащення закладу; вимоги до персоналу; просування на ринку; економічне обґрунтування відкриття закладу