Оцінка ефективності корпоративної соціальної відповідальності бізнесу - Прокоренко, Світлана Сергіївна; Prokopenko, S. S. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Об’єктом дослідження є оцінка ефективності корпоративної соціальної відповідальності бізнесу. Предметом дослідження є ефективність впровадження корпоративної соціальної відповідальності бізнесу. Мета кваліфікаційної магістерської роботи – оцінка ефективності корпоративної соціальної відповідальності в компанії ПрАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА» та розробка рекомендацій щодо вдосконалення її впровадження. За результатами дослідження сформульовано теоретичні та практичні рекомендації щодо підвищення ефективності корпоративної соціальної відповідальності компанії ПрАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА» для зміцнення її позицій на ринку. Одержані результати можуть бути використані для подальшого розвитку КСВ на підприємствах та підвищення їхньої соціальної значущості та конкурентоспроможності.

The object of research is the assess6ent of the effectiveness of corporate social responsibility (CSR) in business. The subject of research is the efficiency of implementing corporate social responsibility in business. The purpose of the master's qualification work s to evaluate the effectiveness of corporate social responsibility in the company PJSC «ABINBEV EFES UKRAINE» and to develop recommendations for improving its implementation. According to the research results the theoretical and practical recommendations to enhance the effectiveness of corporate social responsibility at PJSC «ABINBEV EFES UKRAINE» to strengthen its market position. The results obtained can be applied to further develop CSR at enterprises, enhancing their social impact and competitiveness.
Financial planning of modern enterprise activity in conditions of turbulence of economy
Науковий керівник: Головко Олена Григорівна, кандидат економічних наук, доцент, кафедра банківського бізнесу та фінансових технологій
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; корпоративна соціальна відповідальність; бізнес; ефективність; соціальний мікроклімат; репутація; конкурентоспроможність; КСВ; оцінка; corporate social responsibility; business; effectiveness; social climate; reputation; competitiveness; CSR; evaluation