Методи аналізу соціологічної інформації в рекламі та ПР. Програма навчальної дисципліни - Кислова, О.М. (My University, 2016)
Мета викладання навчальної дисципліни - ознайомлення студентів з основними сучасними методами і засобами аналізу статистичних даних, що найчастіше застосовуються в дослідницькій практиці в сфері реклами та PR; формування вмінь і навичок застосування цих методів; формування вмінь і навичок роботи з результатами аналізу первинних даних та даних, отриманих іншими дослідниками в інших контекстах
Keywords: Методи аналізу соціологічної інформації в рекламі та ПР