Державний фінансовий контроль : практикум - Хмельков, Андрій Володимирович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2014)
Практикум є навчальним виданням, яке охоплює практичні завдання і вправи та за допомогою теорії сприяє практичному засвоєнню набутих знань, умінь і навичок з державного фінансового контролю стосовно основних аспектів планування, організації та здійснення контрольно-ревізійної роботи, а також оволодінню прийомами і способами систематизації, узагальнення, оформлення та реалізації результатів контрольних заходів щодо різних суб’єктів і об’єктів державного фінансового контролю за предметом контролю. Практикум розрахований для самостійної роботи студентів і слухачів вищих навчальних закладів економічного і фінансового профілю та з питань державного управління, які вивчають дисципліну «Державний фінансовий контроль».
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; державний фінансовий контроль; цілісна система державного фінансового контролю; система державного фінансового контролю