Удосконалення процесу ухвалення рішень щодо створення малого підприємства - Гарнєва, Лілія Володимирівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Однією з найважливіших проблем на сучасному підприємстві є проблема ПР та їх афекту на управління проектом, яка часто зустрічається через швидкий життєвий цикл проекту або зміну складу учасників. Об'єктом дослідження є система підтримка ПР в процесі створення малого підприємства. Предметом дослідження є інформаційне забезпечення підтримки ПР в процесі створення малого підприємства. Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є аналіз теоретичне обґрунту- вання та практична реалізація ППР на підприємствах МСБ на прикладі ТОВ «ЕКСПЕРТПРОЕКТ».
Керівник наукової роботи: Заднєпровська Ганна Ігорівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджмента
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; малі підприємства; small businesses; управлінські рішення; management decisions; management; менеджмент; стратегічний менеджмент; strategic management; малий бізнес; бізнес-процес; business process