Адвентистська преса України про механізми формування й підходи до розв'язання соціальних конфліктів - Балаклицький, М.А. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2008)
На примере подольского дайджеста «Твій шлях» показано, что внимание к социальной тематике является одним из главных проявлений гражданской позиции журналистов Церкви христиан-адвентистов седьмого дня.
The given article shoes that the focus on the social matters is one of the main manifestations of civil position of the journalists of Seventh-day Adventist Church.
Keywords: соціальні проблеми; адвентистська періодика; Церква християн-адвентистів сьомого дня; подільський дайджест «Твій шлях»