Маркетингова діяльність IT компаній - Тімченко, Данило Ігорович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи бакалавра – дослідження та систематизація теоретичних аспектів маркетингової діяльності IT-компанії, аналіз маркетингових стратегій компанії Intellias, а також розробка рекомендацій для оптимізації процесів реалізації маркетингової діяльності в компанії Intellias. Об'єктом дослідження є маркетингова діяльність компанії Intellias. Предметом дослідження є методи та стратегії оптимізації маркетингової діяльності компанії Intellias.
Marketing activities of IT companies
Керівник: Лісений Євгеній Володимирович, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; IT-компанії; IT companies; маркетингова діяльність; marketing activity; маркетингова стратегія; marketing strategy; контент-маркетинг; content marketing