Деякі питання реалізації делегованих повноважень в діяльності органів публічної влади на місцевому рівні - Чепель, А.А. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Чепель Анна Андріївна – студент-магістр юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
Keywords: органи публічної влади; делегування повноважень; надання повноважень; адміністративний договір; фінансування здійснення делегованих повноважень