Про стан і перспективи розвитку електронного архіву університету - Журавльова, І.К.; Журавлева, И.К.; Zhuravleva, I.K. (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2017)
Виступ на засіданні Вченої ради університету 24.04.2017 р. Проект ELibUkr - 2008 р. Мета проекту – забезпечення доступу до світової наукової інформації, створення власних академічних ресурсів, інтеграція української науки у світовий науковий простір.
Головне призначення інституційного репозитарію – накопичення, систематизація та збереження в електронному вигляді результатів наукової діяльності Університету, надання відкритого доступу до публікацій засобами Інтернету, розповсюдження ресурсів у світовому науково-освітньому просторі.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; електронний архів університету; інституційний репозитарій; ELibUkr; library innovation; бібліотека; історія бібліотек; Харьковский университет; Kharkov University; Центральная научная библиотека; library; Харківський університет; бібліотека Харківського університету; Kharkov National University; 24.04.2017 року; Вчена рада університету; Електронний архів Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна; наукові публікації працівників та студентів Харківського національного університету; Репозитарій Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна