Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв : методичні рекомендації щодо самостійної роботи для студентів біологічного факультету спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» - Іванов, Євген Геннадійович; Ivanov, Ievgen (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Методичні рекомендації для студентів біологічного факультету спеціальності 162 «Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв» містять рекомендації щодо вивчення дисципліни. Рекомендації складено відповідно до програми дисципліни «Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв», яка викладається студентам 2 курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» біологічного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Methodical recommendations for students of the Faculty of Biology, speciality 162 ‘ Normative regulation of biotechnological production’ contain recommendations for studying the discipline. The recommendations are drawn up in accordance with the programme of the discipline ‘ Normative regulation of biotechnological production’, which is taught to 2nd year students majoring in 162 ‘Biotechnology and bioengineering’ at the Faculty of Biology of V. N. Karazin Kharkiv National University.
Normative regulation of biotechnological production: methodical recommendations for self-work for students of the Faculty of Biology, speciality 162 ‘Biotechnology and Bioengineering’
Keywords: NATURAL SCIENCES::Biology; нормативне забезпечення; біотехнологічні виробництва; стандартизація; атестація продукції; технологічні регламенти; проєктування біотехнологічних виробництв; законодавче регулювання; normative regulation; biotechnological production; standardisation; certification of products; technological regulations; design of biotechnology production facilities; legislative regulation