Парфіненко, Тетяна Олексіївна2023-10-122023-10-122023Рекреалогія : методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа») освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Т.О. Парфіненко. – Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2023. – 40 с.УДК 338.46:379.8](072) Р 36https://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/18060Навчальне виданняМетодичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи розроблені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (освітня програма «Готельно ресторанна справа») і розкривають питання, пов’язані з вивченням курсу «Рекреалогія»: підготовка до практичних занять, самостійної роботи студентів, проміжного та підсумкового контролю, а також рекомендовану літературу. Видання також містить тематичний план курсу, методи навчання та критерії оцінювання, схему нарахування балів, шкалу оцінювання.ukResearch Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjectsResearch Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciencesResearch Subject Categories::INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREASрекреалогіяметодичні рекомендаціїпрактичні заняттясамостійна роботаперший (бакалаврський) рівень вищої освітиготельно-ресторанна справакатегоріальний апарат рекреалогіїрекреаційно-ресурсний потенціалкліматичні ресурсирекреаційне районуваннярекреаційна діяльність: загальні уявленнярекреаційна діяльність: основні концептиприродно-рекреаційні ресурсиметоди та типи оцінкирекреаційне природокористуванняцикли рекреаційної діяльностітипи рекреаційної діяльностіУкраїнаПоширення санаторіївіндивідуальне завданняметоди навчанняметоди контролюсхема нарахування балівшкала та критерії оцінюванняперелік питаньзразок залікового завданняпосилання на інформаційні ресурсиМетодичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа») освітньої програми «Готельно-ресторанна справа»Other