Медичний діагностичний центр «Медбіотех», як засіб діагностики та корекції здоров’я - Шелест, С.В.; Максименко, К.Г. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2010)
У статті розглядається принцип дії приладу «Медбіотех», перспективи роботи на цьому приладі, усі можливі шляхи діагностики здоров’я людини, а також можливість дослідження електрокінетичної рухливості ядер клітин буккального епітелію за допомогою приладу. Медичний комплекс «Медбіотех» забезпечує дослідження усіх систем та органів пацієнта електропунктурним методом по акупунктурним точкам та власним авторським розробкам у галузі використання амплітудно — частотного резонансу з метою визначення стану здоров’я пацієнта та виявлення прихованої патології. Використання даного приладу, проведення за його допомогою досліджень мають перспективу розвитку у майбутньому. В статье рассматривается принцип действия прибора «Медбиотех», перспективы работы на этом приборе, все возможные пути диагностики здоровья человека, а также возможность исследования электрокинетической подвижности ядер клеток буккального эпителия при помощи прибора. Medical сomplex «Medbioteсh» provides a study of all systems and organs of the patient’s method of electro-acupuncture points and the author's own developments in the application of amplitude — frequency resonance to determine the patient’s health status and identify the hidden pathology. Using this device, carrying with it through research, have the prospect of future development. The article deals with the principle of the device «Medbioteсh», job prospects in this device, all the possible ways to diagnose human health, as well as the possibility of studying the electrokinetic mobility of cell nuclei with buccal apparatus. Medical сomplex «Medbioteсh» provides a study of all systems and organs of the patient’s method of electro-acupuncture points and the author's own developments in the application of amplitude — frequency resonance to determine the patient’s health status and identify the hidden pathology. Using this device, carrying with it through research, have the prospect of future development.
Keywords: «Медбіотех»; амплітудно-частотний резонанс; кров; буккальний епітелій