Соціально відповідальний маркетинг в умовах воєнних конфліктів: український контекст - Гaвдaн, Єлизавета Pycлaнiвнa (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У роботі досліджено теоретичні та практичні аспекти соціально- відповідального маркетингу. У першому розділі розглянуто сутність соціально-відповідального, його місце в маркетингу, а також його особливості в умовах воєнного стану. У другому розділі проаналізовано ринок зоотоварів в Україні, місце на ньому мережі зоомагазинів «MasterZoo», і надано оцінку застосування елементів соціально-відповідального маркетингу на підприємстві. У третьому розділі визначено шляхи удосконалення стратегій соціально-відповідального маркетингу підприємства та протестовано ефективність запропонованих заходів. Результати дослідження можуть бути використані банками для покращення стратегій і тактик соціально-відповідального маркетингу підприємств.

This master's thesis explores the theoretical and practical aspects of socially responsible marketing. The first chapter discusses the essence of socially responsible marketing, its place in marketing, and its peculiarities under martial law. The second chapter analyzes the pet market in Ukraine, the place of the MasterZoo pet store chain in it, and assesses the application of socially responsible marketing elements at the enterprise. The third chapter identifies ways to improve the socially responsible marketing strategies of the enterprise and tests the effectiveness of the proposed measures. The results of the study can be used by banks to improve strategies and tactics of socially responsible marketing of enterprises.
Socially responsible marketing in military conflict conditions: ukrainian context
Керівник: Мангушев Дмитро Валерійович, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; маркетинг; соціально-відповідальний маркетинг; комплекс маркетингу; ринок зоотоварів; воєнний стан; marketing; socially responsible marketing; marketing mix; pet goods market; martial law