Програма виробничої практики та методичні вказівки до виконання завдань для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» освітньо-професійної програми підготовки «Інформаційні технології у фінансах та електронна комерція» - Іващенко, Марина Вікторівна; Ivashchenko, Maryna (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Програму виробничої практики та методичні вказівки до виконання завдань складено для здобувачів вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», навчання за освітньо-професійною програмою «Інформаційні технологій у фінансах та електронна комерція». У програму включено методичні та довідникові матеріали, які необхідні для проходження виробничої практики. Програма розрахована на здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня.

The production practice program and methodological instructions for the performance of tasks were compiled for students of higher education in the field of knowledge 07 "Management and administration" specialty 072 "Finance, banking, insurance and the stock market", training under the educational and professional program "Information technologies in finance and electronic commerce ". The program includes methodical and reference materials, which are necessary for production practice. The program is designed for students of higher education of the first (bachelor) level.
The program practice and methodological instructions for performing tasks for students of higher education of the first (bachelor) level of higher education of the field of knowledge 07 "Management and administration" specialty 072 "Finance, banking, insurance and the stock market" of the educational and professional training program "Information technologies in finance and e-commerce"
Навчальне видання
Keywords: SOCIAL SCIENCES; виробнича практика; інформаційні технології у фінансах; практичні навички; професійні компетенції; організація та керівництво практикою; production practice; information technology in finance; practical skills; professional competences; organization and management of practice