Взаємодія держави та бізнесу в рамках державно-приватного партнерства - Гордієнко, Анна Вікторівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Метою дипломної роботи є вивчення взаємовідносин між державою та бізнесом та формулювання пропозицій щодо реалізації угод державно-приватного партнерства. Об‘єкт дослідження дипломної роботи – процеси розвитку відносин між державою та бізнесом. Предмет дослідження дипломної роботи – сукупність теоретичних, методичних та практичних механізмів застосування державно-приватного партнерства.
Керівник наукової роботи: Самофалова Тетяна Олександрівна, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; партнерство між державою та бізнесом; державно-приватне партнерство в Україні; формування відносин держави та бізнесу