Вплив комунікації в соціальних мережах на ціннісні орієнтації студентської молоді України - Стрельцова, Катерина Дмитрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Дипломна робота присвячена дослідженню впливу соціальних мереж на цінності студентської молоді. У роботі визначено ціннісні орієнтації як систему переконань та пріоритетів, що формують поведінку і життєві установки молоді. Зокрема, у дослідженні розглядаються ключові цінності, що популяризуються через соціальні мережі, та їхній вплив на свідомість та поведінку студентів.

The diploma thesis is devoted to research the influence of social networks on the values of student youth. The work defines value orientations as a system of beliefs and priorities that shape the behavior and life attitudes of young people. In particular, the study examines the key values promoted through social networks and their impact on the minds and behavior of students.
Керівник: Буданова Олександра Борисівна, кандидат соціологічних наук, доцент кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Media and communication studies; ціннісні орієнтації; студентська молодь; соціальні мережі; комунікація; value orientations; student youth; social networks; communication