Нова та новітня історія України : навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної форми здобуття освіти за спеціальністю 032 «Історія та археологія» (освітня програма «Краєзнавчо туристична робота») [Електронний ресурс] - Тавшунський, Олег Михайлович; Tavshunskyi, Oleg Mykhailovich (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Навчально-методичний посібник розроблено на основі завдань курсу, що базуються на робочій програмі дисципліни. Видання включає зміст програми курсу, лекційний матеріал, методичні поради до практичних занять та самостійної роботи, питання підсумкового контролю та список літератури, рекомендованої для засвоєння курсу студентами денної форми навчання спеціальності історія та археологія.

The educational and methodical guide was developed on the basis of course tasks based on the work program of the discipline. The publication includes the content of the course program, lecture material, methodical advice for practical classes and independent work, final control questions and a list of literature recommended for mastering the course by full-time students majoring in history and archaeology.
Modern and contemporary history of Ukraine : study guide for applicants for higher education of the first (bachelor's) level of full-time education in the specialty 032 «History and archeology» (educational program «Local history and tourism work») [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; історія України; новий час; новітній час; навчально-методичний посібник; history of Ukraine; modern time; modern time; educational and methodological guide