Біологія : від молекули до біосфери : міжнародна конференція молодих науковців (6 ; 2011 ; Харків) : матеріали - (:unkn) unknown (Харків : ФОП Шаповалова Т. М., 2011)
Збірник містить тези доповідей студентів, аспірантів, молодих науковців України, Росії, Білорусії, Латвії, Германії, Вірменії. Розрахований на наукових працівників, викладачів, студентів, аспірантів, які працюють у галузі біології, медицини, екології, охорони природи, сільського господарства, лісового господарства.
Biology: from molecule to biosphere : international conference of young scientists (6 ; 2011 ; Kharkiv) : materials
Keywords: NATURAL SCIENCES::Biology; біоінформатика; біофізика; біохімія; молекулярна біологія; клітинна біологія; біомедицина; фізіологія людини; фізіологія тварин; генетика та селекція; мікробіологія; біотехнологія; фізіологія рослин; біохімія рослин; ботаніка; зоологія; мікологія; екологія; охорона природи; біологічна освіта; bioinformatics; biophysics; biochemistry; molecular biology; cell biology; biomedicine; human physiology; animal physiology; genetics and breeding; microbiology; biotechnology; plant physiology; plant biochemistry; botany; zoology; mycology; ecology; nature conservation; biological education