Міжнародні відносини у глобальному та регіональному вимірі : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції (3 квітня 2026 р., м. Харків) [Електронний ресурс] - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2026)
До матеріалів увійшли тези наукових доповідей науковців, практичних діячів, викладачів та здобувачів, що присвячені таким питанням, як: роль України у формуванні сучасної архітектури безпеки; регіональні виклики безпеці та колективні відповіді у фрагментованому світі; гібридні загрози, кібербезпека та майбутнє міжнародних відносин; енергетична безпека та захист критичної інфраструктури в часи турбулентності; миробудівництво в епоху зростання глобальних конфронтацій; військова дипломатія: балансування жорсткої сили та стратегічного діалогу; ШІ, безпека та етичні виклики в міжнародних відносинах.

The proceedings include abstracts of scholarly papers by researchers, practitioners, lecturers, and students devoted to the following issues: Ukraine’s role in shaping the contemporary security architecture; regional security challenges and collective responses in a fragmented world; hybrid threats, cybersecurity, and the future of international relations; energy security and critical infrastructure protection in times of turbulence; peacebuilding in an era of growing global confrontations; military diplomacy: balancing hard power and strategic dialogue; AI, security, and ethical challenges in international relations.
International relations in the global and regional dimensions : proceedings of the All-Ukrainian scientific and practical conference (April 3, 2026, Kharkiv) [Electronic resource]
Електронне наукове видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережевому режимах. Текст подається в авторській редакції.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science::Peace and development research; міжнародні відносини; глобальний вимір; регіональний вимір; архітектура безпеки; регіональні виклики; гібридні загрози; кібербезпека; енергетична безпека; критична інфраструктура; миробудівництво; військова дипломатія; стратегічний діалог; штучний інтелект; international relations; global dimension; regional dimension; security architecture; regional challenges; hybrid threats; cybersecurity; energy security; critical infrastructure; peacebuilding; military diplomacy; strategic dialogue; artificial intelligence