Доклады, заслушанные в Общем Собрании 13 марта 1904 года, посвященном Н. Н. Бекетову : адрес Екатеринославского научного общества - (:unkn) unknown (My University, 1904)
Поздоровчий адрес Катеринославського наукового товариства зі статтями "на честь 50-річчя вченої та просвітницької діяльності" видатного українського хіміка, одного з основоположників фізичної хімії, доктора хімічних наук та академіка Миколи Миколайовича Бекетова.
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science and ideas; Бекетов Николай Николаевич (1827–1911); Курилов Венедикт Викторович (1867—1921); Ильев Александр Маркович (1860 - ?); Харьковский университет; Казанский университет; Бекетов Микола Миколайович (1827-1911); Курилов Венедикт Вікторович (1867-1921); Ільєв Олександр Маркович (1860 – ?); Харківський університет; Казанський університет