Взаємозв’язок комунікативних особливостей та відчуття самотності у студентів, які навчаються за різними формами навчання - Євдокімова, Д. С. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Дослідження комунікативних особливостей показало виражену компетентну форму поведінки в кожній з груп досліджуваних та виявило наявність у студентів очної форми навчання невизначену форму поведінки в деяких ситуаціях. Дослідження суб’єктивного стану відчуття самотності показало середній рівень вираженості відчуття самотності та тенденцію до низько рівня вираженості відчуття самотності.

The study of communicative features showed a pronounced competent form of behavior in each of the groups of subjects and revealed the presence of an uncertain form of behavior in some situations among full-time students. The study of the subjective state of loneliness showed an average level of loneliness and a tendency to a low level of loneliness.
The relationship between communicative features and the feeling of loneliness among students studying in different forms of education
Керівник роботи: Зотова Лілія Миколаївна, кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри прикладної психології
Keywords: SOCIAL SCIENCES; форма навчання; form of education; відчуття самотності; a feeling of loneliness; комунікативні особливості; communicative features; студенти; students