Логіка міфу в просторі сучасної культури - Титар, О.В. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2008)
Титар О.Д., кандидат філос. наук, доцент кафедри теорії культури і філософії науки філософського факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: міф; англійська міфологічна школа; логіка міфів; перша форма мислення людини; легітимація знання; просторова орієнтація міфу; постмодерна міфотехніка