Русское отношение к вежливости: контексты употребления слов вежливость, вежливый, важливо - Савченко, Л.Р. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2007)
В статті розглянуто особливості сприйняття та оцінної інтерпретації категорії ввічливості, що віддзеркалюють типологічні риси російської мовленнєвої культури.
The article deals with the characteristics of perception and evaluative interpretation of the category of politeness which reflect the typological features of the Russian discursive culture.
Keywords: вежливость; речевой этикет; контекст употребления слов