Економіка України : методичні рекомендації до практичних, семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностями J3 «Туризм та рекреація» і C3 «Міжнародні відносини») [Електронний ресурс] - Шамара, Ірина Миколаївна; Shamara, Iryna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні рекомендації розроблено для студентів ННІ «Каразінський інститут міжнародних відносин та туристичного бізнесу». Видання містить детальний опис навчальної дисципліни, її структуру, тематику лекційних, семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОП «Туристичний бізнес» спеціальності J3 «Туризм і рекреація» та ОП «Світова політика та дипломатія» спеціальності С3 «Міжнародні відносини».
Economy of Ukraine : methodological recommendations for practical, seminar classes and independent work for students of higher education of the first (bachelor’s) level in the specialty J3 «Tourism and Recreation» and specialty C3 «International Relations» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; SOCIAL SCIENCES::Business and economics; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Labour market research; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Public sector research; національна економіка; ринок праці; валовий внутрішній продукт; економічне зростання; інвестиції; галузева структура; зовнішня торгівля; державне регулювання; фінансова система туризм в економіці; national economy; labor market; gross domestic product; economic growth; investments; sectoral structure; foreign trade; state regulation; financial system; tourism in the economy