Кваліфікаційна робота магістра: етапи виконання, структура, правила оформлення, норми бібліографічного опису : методичний посібник для здобувачів спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» другого (магістерського) рівня вищої освіти, освітньої програми «Міжнародно-політична регіоналістика» [Електронний ресурс] - Парфіненко, Анатолій Юрійович; Лиман, Сергій Іванович; Панасенко, Ганна Сергіївна; Панова, Ірина Олексіївна; Parfinenko, A. Y.; Lyman, S.I.; Panasenko, G.S.; Panova, I. O. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Видання містить основні вимоги до написання, оформлення та захисту кваліфікаційних робіт магістра, які навчаються за освітньою програмою «Міжнародно-політична регіоналістика», спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Детально висвітлено процедуру вибору теми дослідження, особливості роботи з науковою літературою, змістовне наповнення кожного з розділів диплому. Наведено приклади оформлення різних елементів роботи.

The publication contains the basic requirements for writing, design and defense of master's theses, which are studied under the educational program "International-political regional studies", specialty 291 "International relations, public communications and regional studies". The procedure for choosing a research topic, the peculiarities of working with scientific literature, and the content of each section of the diploma are covered in detail. Examples of design of various elements of work are given.
Master's qualification work: stages of implementation, structure, rules of design, norms of bibliographic description: methodical guide for applicants of specialty 291 "International relations, public communications and regional studies" of the second (master's) level of higher education, educational program "International and political regionalism" [Electronic resource]
Keywords: SOCIAL SCIENCES; кваліфікаційна робота; міжнародні відносини; світова політика; зовнішня політика; суспільні комунікації; дипломатія; міжнародна регіоналістика; qualification work; international relations; world politics; foreign policy; public communications; diplomacy; international regional studies