Ринок мобільного зв`язку України - Тур, К. С. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
У статті досліджено стан та тенденції розвитку ринку мобільного зв’язку України. Проаналізовано основні характеристики галузі, зокрема динаміку зростання кількості абонентів, рівень конкуренції, структуру ринку та особливості тарифної політики. Визначено високу концентрацію ринку, значні бар’єри входу та вплив провідних операторів. Подано прогнози подальшого зростання абонентської бази та сформульовано рекомендації щодо підвищення прозорості тарифів, покращення якості покриття та розвитку програм лояльності.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; мобільний зв`язок; телекомунікації; ринок України; конкуренція; оператори зв'язку