Виборче право : матеріали до семінарських занять та самостійної роботи студентів [Електронний ресурс] - Воронов, Марк Миколайович; Voronov, Mark Mykolayovych; Гудзь, Людмила Вячеславівна; Gudz, Liudmyla Viacheslavivna; Зубенко, Ганна Вікторівна; Zubenko, Hanna Viktorivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Матеріали до семінарських занять та самостійної роботи студентів містять тематичний план навчальної дисципліни, методичні вказівки до семінарських занять, матеріали до самостійної роботи студентів, тестові завдання, критерії оцінювання відповідей на семінарських заняттях. Рекомендовано для студентів першого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти юридичного факультету які навчаються за спеціальністю 081 Право.

Materials for seminars and independent work of students include a thematic plan of the discipline, methodological instructions for seminars, materials for independent work of students, test tasks, criteria for evaluating answers in seminars. It is recommended for first-year students of the second (master's) level of higher education of the Faculty of Law studying in the speciality 081 Law.
Electoral law : materials for seminars and independent work of students
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; LAW/JURISPRUDENCE::Public law; виборче право; вибори; принципи виборчого права; виборчі системи; виборчий процес; electoral law; elections; principles of electoral law; electoral systems; electoral process