Європейська конвенція про захист прав людини і основоположних свобод. Європейський суд з прав людини: Навчальний посібник - Червяцова, А.О. (ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2011)
Навчальний посібник «Європейська конвенція про захист прав людини і основоположних свобод. Європейський суд з прав людини» містить розгорнутий аналіз правових засад організації та діяльності Європейського суду з прав людини. Він спрямований на навчально-методичне забезпечення викладання та вивчення курсу «Прецедентне право Європейського суду з прав людини», який читається магістрантам юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.
Keywords: конституційне право; права людини і громадянина