Система розпізнавання перешкод для автопілота - Сергєєв, Вячеслав Олександрович; Serhieiev, V. O. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Проблема, яку вирішує кваліфікаціііна робота: розробка тa оптимізація моделі з функціями автопілоту для розпізнавання та уникнення перешкод.

Тhе problem addressed Ьу the qualification Work: Development and optimization of а model with autopilot functions for recognition and avoidance of obstacles.
Керівник: Бикова Тетяна Володимирівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; Система; автопілот; розпізнавання перешкод; дрон розвідник; безпека; технолoriї сенсорів; обробка даних; автономний транспорт; рятувальні операції; цивільне та військове використання; System; autopilot; obstacle detection; reconnaissance drone; security; sensor technology; data processing; autonomous transport; rescue operations; civil and rnilitary use