Модель системи контролю стану об’єктів інфраструктури з використанням MESH-технологій - Черкасов, Андрій Іванович; Cherkasov, A. I. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Область застосування – модернізація та проектування систем контролю за об’єктами інфраструктури. Розроблена модель може широко використовуватися в сфері сервісів, що надають послуги в обслуговуванні, аналізу і підтримки об’єктів інфраструктури.

The problem that is solved in the qualification work is the use of new technologies and approaches in creating networks for the model of monitoring the state of infrastructure objects.
Керівник: Артюх Олексій Анатолійович, старший викладач кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; модель; системи контролю стану; UML-модель; Сіsco Packet Tracer; реалізація моделі; інтернет речей; MESH-мережа; OSPF; model; state control systems; UML model; model implementation; Internet of Things; MESH network; OSP