Микола Федорович Сумцов – перший бібліограф етнографічної науки в Україні - Березюк, Н.М. (Київ, 2017)
У статті розкрито бібліографічну спадщину видатного українського історика, етнографа, мистецтвознавця, літературознавця, бібліографа, професора Харківського університету М. Сумцова. В статье раскрыто библиографическое наследие вы-дающегося украинского историка, этнографа, искусствоведа, литературоведа, библиографа, профессора Харьковского университета М. Сумцова. The bibliographic legacy of the prominent Ukrainian historian, ethnographer, art critic, literary critic, bibliographer, professor of the Kharkov university of M. Sumcova is exposed in the article.
Ніна Березюк, провідний бібліограф Центральної наукової бібліотеки Харківського університету імені В. Н. Каразіна.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Сумцов М.; Харківський університет; літературна критика; історія мистецтв; бібліографія; історія бібліотек; Kharkov University