Переклад прецедентних імен: когнітивний аспект - Тащенко, Г.В. (My University, 2016)
У статті проаналізовано особливості відтворення прецедентних імен у художньому перекладі залежно від концептуальних структур, на яких грунтується їх функціонування у свідомості представників вихідної та цільової культури.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Linguistic subjects; вихідна культура, концептуальна структура, спосіб перекладу, прецедентне ім'я, цільова культура