Майя Львович - Зайцева, С.Б. (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2015)
Влітку цього року у Харкові померла Майя Давидівна Львович, випускниця Харківського університету, поет і перекладач, член Спілки письменників України (з 1984 р.) та Білорусі (з 1996 р.), людина унікальної творчої долі.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Львович Майя Давидівна; поет; перекладач білоруської літератури; член Спілки письменників України; член Спілки письменників Білорусі; випускниця Харківського університету; Енциклопедія літератури і мистецтва Білорусі; історія літератури; поезія; коректор часопису «Прапор»