Шляхи підвищення ефективності політики просування антикафе - Зінченко, Анастасія Романівна; Zinchenko, A. R. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Кваліфікаційна робота розглядає особливості створення та функціонування антикафе, як нової послуги на ринку ресторанного бізнесу. Проаналізовано наявні теоретико-методичні основи організації, і подані нові, авторські думки та ідеї, бо тема не дуже освітлена з наукової точки зору. Спроектовано заклад з використанням інноваційних технологій, а саме антикафе «4 кімнати». Були розроблені і представлені шляхи підвищення ефективності просування вказаного закладу, за допомогою нейромаркетингових і маркетингових інструментів, а також оцінено ефективність всіх запропонованих заходів.

The qualification work considers the features of the creation and operation of a anticafé as a new service in the restaurant business market. The existing theoretical and methodological foundations of the organization are analyzed, and new, author's thoughts and ideas are presented, because the topic is not very enlightened from a scientific point of view. The establishment was designed using innovative technologies, namely the anticafé «4 rooms». Ways to increase the effectiveness of the promotion of the specified institution were developed and presented, with the help of neuromarketing and marketing tools, and the effectiveness of all proposed measures was evaluated.
Ways to increase the effectiveness of anticafé promotion policy
Керівник: Страпчук Світлана Іванівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи (кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій)
Keywords: SOCIAL SCIENCES; антикафе; ресторанний бізнес; методи стимулювання збуту; споживачі; антикафе «4 кімнати»; карта емпатії; політика просування антикафе; контент-план; економічна ефективність