Методичні рекомендації щодо формування іншомовних граматичних навичок (на прикладі вправ для навчання англійських прийменників) - Ковальчук, Н.М.; Ковальчук, Н.Н.; Kovalchuk, N.M. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центр міжнародної освіти, 2010)
У статті розглядаються особливості процесу формування іншомовних граматичних навичок у дорослих і надаються рекомендації щодо організації навчального процесу, спрямованого на засвоєння системи англійських прийменників.
Методические рекомендации по формированию иноязычных грамматических навыков (на примере упражнений для обучения английским предлогам)
Recommendations for Teaching Grammar (in particular Teaching English Prepositions).
The article deals with the formation of foreign grammar habits while teaching adults and gives recommendations for teaching English prepositions.
Keywords: pedagogic grammar; acquisition; learning; grammar habit; педагогическая грамматика; усвоение; обучение; грамматический навык; педагогічна граматика; засвоєння; навчання; грамматична навичка