Сучасні технології реалізації кадрової політики в публічному управлінні - Варава, Дар’я Ігорівна; Varava, Daria Ihorivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У роботі досліджено теоретичні та практичні аспекти реалізації кадрової політики в органах публічної влади. Проаналізовано сутність і роль кадрових технологій у забезпеченні ефективного функціонування державної служби, а також вивчено зарубіжний досвід їх застосування у владних інституціях. Окрему увагу приділено нормативно-правовому та інституційному забезпеченню кадрової політики в Україні, а також оцінці результативності її реалізації на практиці. Розглянуто сучасні підходи до оптимізації кадрової політики, спрямовані на підвищення рівня професіоналізму та компетентності державних службовців. На основі узагальнення міжнародного досвіду сформульовано рекомендації щодо вдосконалення кадрових технологій та впровадження сучасних методів оцінювання і розвитку персоналу в системі публічного управління України.
Modern technologies for the implementation of personnel policy in public administration
Науковий керівник: Набока Людмила Віталіївна, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри публічного управління та державної служби
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; ефективність кадрової політики; оцінювання та розвиток кадрів; кадрові технології; управління персоналом; ЗПУА-23