Методика розвитку музичного слуху при навчанні сольфеджіо у музичному коледжі (на прикладі Лозівського фахового вищого коледжу мистецтв) - Крикливець, Аліна Вікторівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета дослідження: проаналізувати стан викладання дисципліни «Сольфеджіо» у музичних коледжах, розробити методику розвитку музичного слуху студентів із використанням інноваційних технологій та експериментально підтвердити ефективність її впровадження.

The purpose of the study: to analyze the state of teaching the discipline "Solfeggio" in music colleges, to develop a methodology for the development of musical hearing of students using innovative technologies and to experimentally confirm the effectiveness of its implementation.
Керівник роботи : Божко Наталія Василівна, к.пед.н., доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; музичний слух; сольфеджіо; інноваційні технології; цифрові платформи; методика розвитку; музична освіта; musical hearing; solfeggio; innovative technologies; digital platforms; development methodology; music education