Продюсування YouTube-каналів в Україні: стратегії просування - Рахмаіл, Максим Олегович; Rakhmail, M. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі (інноваційному магістерському проєкті) визначено специфіку продюсування та просування YouTube-каналів в Україні в умовах сучасного конкурентного ринку відеопродакшн-агенцій. Проаналізовано ключові аспекти діяльності продюсерів, основні проблеми та перспективи розвитку цієї галузі.

In this qualifying work (innovative master's project), the specifics of producing and promoting YouTube channels in Ukraine under the conditions of the modern competitive video production market are analyzed. Key aspects of producers' activities, major challenges, and development prospects in this field are examined.
YouTube Channels Producing in Ukraine: Promotion Strategies
Науковий керівник: Стародубцева Лідія Володимирівна, доктор філософських наук, професор кафедри медіакомунікацій
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Media and communication studies; відеоконтент; відеопродакшн; глобальні тренди; YouTube-канал; global trends; YouTube channel; video content; video production